California Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, fast food yiyeceklerde bulunan trans yağ asitlerinin insanlarda huysuzluk, öfke ve saldırganlığa yol açtığını ortaya koydu. Plos ONE adlı bilimsel dergide yayımlanan rapora göre, toplam 945 kadın ve erkek üzerinde yapılan araştırma, margarinlerde ve fast food yiyeceklerde bulunan “trans yağ asitleriyle” öfke, huzursuzluk ve saldırganlık arasında doğrudan bağlantı olduğunu ortaya koydu. Araştırma çerçevesinde, hayatları boyunca hiç margarin tüketmeyen veya az tüketen katılımcıların çok margarin tüketenlere göre çok daha az endişe, saldırganlık, sabırsızlık, çabuk öfkelenme gibi belirtiler gösterdikleri belirlendi. Habertürk
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Hamburger
ÖFKEburger!
Bilimsel araştırmada burgerin bir yüzü daha ortaya çıktı. Fast food yiyeceklerin içerdiği trans yağ asitleri saldırganlaştırıyor.

YORUM EKLE
1
Herkes Hürrem’i yemenin peşinde!
2
Pişmaniye artık Afrikalı olacak
3
Tüketici krizi umursamıyor!
4
Japonya Türk zeytinyağını sevdi
5
Gıda Hattı'na telefon yağıyor
6
‘Katkı’da bağımlılık tehlikesi!
7
DiaSA’dan çevrecilik örneği!
8
Süt miktarı yükseldiğinde üretici desteklenecek
9
Puratos'tan ekmekte devrim
10
Tüketici hissiyatına anında analiz!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER