Neymar’ın mucize içeceği

Barcelona sağlık ekibi Brezilyalı oyuncu Neymar’ın kas yapısının güçlenmesi ve kilo alması için özel bir karışım hazırladı.

Neymar’ın mucize içeceği
Brezilyalı oyuncu Neymar, kas yapısını güçlendirmek için Barcelona sağlık ekibi tarafından hazırlanan özel bir diet programı uyguluyor. Katalan ekibinin diyetisyenleri Neymar’ın en kısa sürede istenilen formuna kavuşması için özel bir çaba harcıyorlar.

Gazetenin haberine göre; Konfederasyon Kupası sonra geçirdiği bademcik ameliyatından sonra ortaya çıkan anemi rahatsızlığı sebebiyle kilo kaybeden Brezilyalı oyuncu, kulübün diyetisyenleriyle birlikte özel bir program uyguluyor. Barcelona’ya gelişiyle birlikte yeme alışkanlıklarını değiştiren Neymar formunun zirvesine ulaşmak için yoğun çaba harcıyor.

Haberde, anemi rahatsızlığı nedeniyle kandaki demir oranında düşüş tespit edilen Neymar’ın diyet programında ağırlıklı olarak kırmızı et, tavuk ve balık var. Süper yıldız ayrıca diyet programı dahilinde mercimek, kepekli tahıllar, ıspanak ve pazıyı tercih ediyor.

Neymar’ın diyet programındaki en önemli şey ise zengin protein içeren özel bir karışım. Metabolizma ve kas gücünü güçlendirmek için özel olarak hazırlanan bu karışımı, Neymar fiziksel performans sonrası tüketiyor. Brezilyalı oyuncunun bu karışımı sezon boyu kullanması planlanıyor. B1, B2, B6, B9, B12, C ve E vitaminleriyle zenginleştirilmiş protein desteği granül formunda hazırlanıyor.

Bu özel program sayesinde Neymar’ın son dönemde 2 kilo aldığı ve artık kas yapısını güçlendirmek için çalışmalar yaptığı belirtiliyor.
eurosport.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52