Gıdavitrini - Özsüt, yılda iki defa yenilediği menüsüyle taze ve doğal tatlar arayanların favorisi haline geliyor. Dalından koparılmış taze meyvelerin, günlük çiftlik sütüyle bir araya gelişinden oluşan tatlılar, içinde bulunulan mevsime özel hale getiriliyor. Bu da Özsüt’ün yaz ve kış ayları için hazırladığı farklı menülerin temelini oluşturuyor. Özsüt’ün yaz menüsü, güneşin kendini iyice göstermeye başladığı günlerde tatlı tutkunlarıyla buluşuyor. Özenle hazırlanan ve doğal içerikleriyle dikkat çeken dondurmalı pastalar, meyveli tatlar, her sene yeni bir çeşidin eklendiği dondurmalar, serinleten kahveler...
Bu ürünlerin her biri Özsüt’ün AR-GE ekibi tarafından belirlenerek ve yenilenerek tutkunlarının karşısına çıkıyor. Özsüt’ün yaz menüsü, doğallığı ve kalitesiyle tadanların bir daha unutmayacağı lezzetlerle dolu bir şölen haline geliyor.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve
Özsüt’ten yaza özel lezzetler
Özsüt, menüsünü senede iki defa yenileyerek tatlı tutkunlarını tazelik dolu tatlarla buluşturuyor.

YORUM EKLE
1
Markalı ürünlerin tahtı sallanıyor!
2
Tavuk eti ve yumurta üretimi arttı
3
Afrika'ya Libya'dan girecekler
4
Tüketici artık ne yediğini bilecek
5
Borsa'ya 'helal endeks' geliyor
6
Yediklerimizin helal olduğundan emin olmalıyız
7
Üsküdar 'Rota'sını buldu!
8
Hal Kayıt Sistemi yazılıma takıldı!
9
Dünya bu bitkilerin peşinde
10
Bu besinlerle kilo vermek kolaylaşıyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER