Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, frambuaz ve çikolatanın muhteşem birlikteliği ile 2013’ü karşılıyor. Yılbaşı gecesinde yeni yılın heyecanını taşıyan tatlı sohbetleri taçlandıracak Baklavacı Güllüoğlu’nun Frambuazlı Çikolatalı Pastası; çikolatanın insanın içini ısıtan lezzetiyle frambuazın mayhoş serinliğini bir araya getiriyor.
Enfes siyah çikolata, frambuaz ve her ısırıkta ağza gelen parça çikolatalardan meydana gelen Baklavacı Güllüoğlu’nun Frambuazlı Çikolatalı Pastası, frambuazlı konfiseri ve bitterin tüm ahengini taşıyan özel lezzet; kakaolu pandispanya ile tamamlanıyor. Günümüzde pek çok pastada rastlanan toz kremşanti yerine halis mandıra sütünden yapılan geleneksel lezzet mandıra şantisi kullanan Güllüoğlu, bu özel aromasıyla farklılaşıyor.
Mandıra şantisini saf siyah çikolata ile birleştiren Güllüoğlu, aroması ve lezzetiyle elde ettiği üstün kremayı, deneyimli Güllüoğlu ustalarının elinde şekillenen el yapımı pandispanya ile birleştiriyor. Bu birlikteliği ilk günkü tazeliğini koruyan, mevsiminde taze olarak şoklanmış frambuazlarla tamamlayan Güllüoğlu, tüm ürünlerinde olduğu gibi Frambuazlı Çikolatalı Pastası ile en doğal lezzetleri sofralarınıza getiriyor.
Güllüoğlu'ndan yeni yıl lezzetleri
Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, 2013 yılına taptaze lezzetlerle merhaba diyor. Frambuazlı Çikolatalı Pastası; ilk günkü tazeliğini koruyan meyvelerle taçlanıyor…
YORUM EKLE
1
Dünya’nın en iyileri İnoksan’a güveniyor
2
Knorr'dan sürdürülebilir tarım eğitimi
3
Lezita'dan Acı Soslu Pişmiş Kanat
4
Bu site lezzetleri eve taşıyor
5
Yeni yıl özel lezzetlerle geliyor
6
Sürprizlerle dolu bir serüvene davet var
7
Buğday üretiminde düşüş yaşanıyor!
8
Hububat üretimi istikrar arıyor!
9
Yeni yılda damaklar Puratos'la şenlenecek
10
Sofraların kış güzelliğini artıracak
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12