Divan Pastanelerinden; rengini gökkuşağından, lezzetini Ganache adlı kremasından alan Fransız güzeli macarona estetik dokunuş.
Kökeni İtalyanca, ammaccare (ezilmek) fiilinden türeyen maccarone kelimesinden gelen ve Fransızların dünyaca ünlü tatlısı olarak bilinen macaron, dövülmüş badem, şeker ve yumurta akı ile hazırlanıyor. Larousse Gastronomiquee göre ilk yapımı 791 yılına dayanan bu tatlı, günümüzdeki şekline 1830lu yıllarda kavuştu.
Divan şefleri tarafından, geleneksel Parisien kökenleri ve otantik Türk tatları harmanlanarak hazırlanan macaronlar, satışa sunulduğu günden itibaren kendi hayran kitlesini yarattı. Frambuaz, şokola, fıstık, passion fruit, gül, karamel, Türk Kahvesi, vanilya, limon, muz ve nane çeşitleriyle özel tasarım kutularının içerisinde satışa sunulan Divan macaronları, gökkuşağından aldıkları renkleri ve nefis aromalarıyla, lezzet düşkünlerine yaşamın tatlı yönlerini hatırlatıyor.
Divan'dan neşelendiren macaronlar
Divan macaronları, sonbaharın sarı ve kırmızı tonlarındaki hüzünlü günlerini nefis aromalarıyla neşelendirmeye hazırlanıyor.
YORUM EKLE
1
Kaanlar'dan sağlıklı beyazlar
2
Böbrekleriniz risk altında olabilir!
3
Güneydoğu'da organik tarım umudu
4
Zincir balık restoranları geliyor
5
Bağı bozulana Bakanlık desteği!
6
Cilt kanseri riskini önlüyor
7
Gıda tüketirken bu uyarıları dikkate alın!
8
Sağlıklı bir cilt için kayısı suyu için
9
Kavun üreticisi şimdilik memnun
10
En başarılı organik çiftlik belirlendi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12