Bir annenin gizli tarifi: Tombak Tatlısı

Geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla birer sanat eserine dönüştüren Tatlıcı Tombak, Anneler Günü’nde “zamansız” bir lezzetle sofranıza geliyor.

Bir annenin gizli tarifi: Tombak Tatlısı
Gıdavitrini - Geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla birer sanat eserine dönüştüren Tatlıcı Tombak, Anneler Günü’nde “zamansız” bir lezzetle sofranıza geliyor. Nedim Saban’ın anneannesinin gizli tarifi; süt ve karamelin mükemmel birleşimi Tombak Tatlısı, bu özel günde annelerin damaklarını şenlendiriyor… Geleneksel sütlü tatlıları sanatsal bakış açısıyla sunan Tatlıcı Tombak, Anneler Günü’nde nostaljik bir lezzeti sofralarınıza taşıyor. Tatlıcı Tombak’ın kurucusu Nedim Saban’ın anneannesinin gizli tarifi olan Tombak Tatlısı’nı günümüze ulaştıran marka, annenize zamanda bir yolculuk vaat ediyor.
Nedim Saban’ın anneannesinin yaptığı eski bir muhallebi olan Tombak Tatlısı, özel çiftliklerden gelen taze süt ve karamelin mükemmel birleşiminden oluşuyor. Gizli tarifin içine bir de anneanne tecrübesi ve sevgisi eklenince zamansız bir lezzet ortaya çıkıyor.
“Tatlı sanattır” sloganıyla 2004 yılından bu yana en doğal ve sağlıklı ürünleri modern bir bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak’ın Anneler Günü’ne tat katacak tüm ürünlerine ve özel Tombak Tatlısı’na tüm şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52