Haber / Abdullah Türkmen Gıdavitrini - Birbirinden farklı lezzetleri menüsünde bir araya getiren Nelipide; bayram tatilini İstanbul’da geçirmeyi tercih edenlere özel bir menü sunuyor. Manzarasıyla herkesi büyülen Ordu’nun Boztepe ilçesinden ismini alan Boztepe Kebabı, ağızda lokum gibi dağılan Lokum Bonfile’nin yanı sıra kuzu eti, patates, patlıcan, yoğurt ve tereyağın harmonisiyle ortaya çıkan Kebabi ile Nelipide; herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.
Nelipide Gurme, uzun bayram tatilini İstanbul’da değerlendirecek olan misafirlerini özel menüleriyle ağırlamaya hazırlanıyor.
Ordu’nun doğal ortamında yetişen hayvanların lezzetli etlerinden hazırladığı et menüsüyle Nelipide, meraklılarına et kültürünün en kaliteli yorumunu sunuyor. Ordu’nun Boztepe ilçesinden isimi alan Boztepe Kebabı, ağızda lokum gibi dağılan Lokum Bonfile ve kuzu eti, patates, patlıcan, yoğurt ve tereyağın buluşmasıyla ortaya çıkan Kebabi, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bayramı daha da özel kılıyor.
Usta şeflerin maharetli ellerinde lezzet şölenine dönüşen malzemeler, taş fırında odun ateşinde pişirilerek sunuluyor. Samimi ve hoş ortamıyla misafirlerini karşılayan Nelipide’nin et menüsünde; Bonfile, Kiremitte Et Sote, Biberli Biftek, Kuzu Sac Kavurma ve Nelipide Köfte yer alıyor.