Gurmeler, ete asıl tadını iyi bir marinasyonun verdiğini söyler. Mangalcılar da iyi bilir, eti marine etmek, lezzet katmanın dışında, eti yumuşatır ve muhteşem bir tat yakalamanızı sağlar. Elbette etin nasıl marine edildiği de önemli. Barbekü düşkünleri için özel olarak üretilen ve yüzde 100 doğal olan Kikkoman Teriyaki Marine Sos, kırmızı ve beyaz etlere eşsiz bir lezzet, damağınızın unutamayacağı bir yumuşaklık katıyor.
Mangaldan alınan hazzı artırmak için etinizi en az iki saat Kikkoman Teriyaki Marine Sos’ta bekletmeli, arzu ederseniz marine olmuş etlerinizin üzerlerini barbekü sırasında fırça yardımıyla tekrardan Kikkoman Teriyaki Marine sos ekleyip etin lezzetini daha da arttırabilirsiniz.
Kikkoman'dan Teriyaki Marine
Kikkoman'dan Teriyaki Marine
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Vitrindekiler
Kikkoman, mangalda pişecek etin tadını artıracak Kikkoman Teriyaki Marine tadını sunuyor...