Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Unilever Türkiye ev dışı gıdada dünya şampiyonu

Şirketler

Unilever Food Solutions Türkiye, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Unilever’ın ev dışı gıda sektöründe faaliyet gösterdiği 74 ülke arasında, %29 ciro büyümesi ile 2011 yılında da “Dünya büyüme şampiyonu” oldu.

Unilever’den verilen bilgiye göre, İstanbul'da Unilever Food Solutions Türkiye ekibi ile bir araya gelen Unilever Food Solutions Dünya Başkanı Leo Oosterveer, son yıllarda Türkiye’de gerçekleşen projeleri büyük bir heyecan ve gururla takip ettiklerini söyledi. Oosterveer, şöyle devam etti: “Son iki yıldır, Unilever Food Solutions Türkiye ekibi dünya büyüme şampiyonu olma başarısını gösteriyor. Bu veri, Unilever Food Solutions Türkiye’nin ne kadar doğru yolda olduğunu gösterirken, önümüzdeki dönemde imza atacağı başarıları da işaret ediyor. Son dönemlerde ekonomik açıdan öne çıkan Türkiye, dünyada ev dışı gıda sektöründe en hızlı büyüyen 5 ülkeden biri ve değer kazanarak büyümeye devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de Türkiye yatırımlarımıza devam edeceğiz. Türkiye bizim için çok önemli bir pazar.”

Sektörün son yıllarda büyüdüğünü vurgulayan Unilever Food Solutions Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran Genel Müdürü Önder Arsan da, şunları söyledi:

“Unilever Food Solutions Türkiye olarak, 2011 yılında ciroda yüzde 29 büyümeye ulaşarak, Unilever Food Solutions ülkeleri arasında ‘Dünya büyüme şampiyonu’ olduk. Türkiye’nin ev dışı gıda sektöründe gelişen ve büyüyen bir pazar olduğunu bir kez daha gösterdik. Globalde en hızlı büyüyen ülkeyiz ve bu bizim için büyük önem taşıyor. Sunduğumuz profesyonel malzemeler, hizmetler ve yaptığımız yatırımlarla ev dışı gıda sektörüne değer katmaya devam edeceğiz.”



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Unilever Türkiye, Leo Oosterveer, Unilever Food Solutions, Önder Arsan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.