Sbarro Inc.’den gelen dört ödülün ardından TAB Gıda, AFC Enterprises,Inc. tarafından da Bronze Plate (Bronz Tabak) ve Ramp Up Unit Growth (Birim Bazında En Hızlı Büyüme) ödüllerine layık görüldü.
ABD‘de gerçekleşen ödül töreninde TAB Gıda Pazarlama Direktörü Ümit Zuvin ve Popeyes® Operasyon Müdürü Akif Karpuzoğlu tüm TAB Gıda ekibi adına ödüllerini aldı.
Türkiye’de ilk Popeyes® restoranını 2007 yılının Eylül ayında açan TAB Gıda, dört yıl gibi kısa bir süre zarfında restoran sayısını 75’e ulaştırdı. Temmuz 2011’de 75. restoranının açılması ile Popeyes® tavuk pazarındaki lider konumunu daha da güçlendirmiş oldu. Sektördeki diğer oyuncuların aksine Popeyes®’in bugün Türkiye’nin 21 ilinde 75’in üzerinde restoranı bulunuyor.
Her yıl Popeyes® sistemi icindeki tüm restoranlar arasından seçilerek Bronze Plate ödülüne layık görülen restoranlar arasında’da iki Popeyes® restoranı da yer aldı. Operasyonel mükemmelliğini gelişmiş pazarlama stratejileri ve profesyonel hizmet anlayışı ile birleştiren ve Japonya’da Takaki Teruya tarafından yönetilen restoran ile Palladium İstanbul’da TAB Gıda’ya bağlı, Turgay Kartal yönetimdeki Popeyes® restoranı yalnızca en iyi Popeyes® birimlerine verilen Bronze Plate ödülünün de sahibi oldu.
TAB Gıda’ya iki ödül birden
TAB Gıda’ya iki ödül birden
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Şirketler
Popeyes’in Türkiye’deki hızlı gelişimi ve başarılı çizgisi sayesinde, TAB Gıda ödüllerine yenilerini ekledi.