Gıdavitrini - Osmanlı döneminde saraylarda tüketilen geleneksel tatlardan el yapımı badem ezmesini sipariş üzerine taptaze hazırlayarak sunan Bonaise İstanbul, gurme müşteri kitlesini büyülüyor.
Birbirinden lezzetli el yapımı badem ve fıstık ezmelerini sipariş üzerine taptaze hazırlayarak sunan Bonaise Istanbul, hazırlık aşamasında hiçbir katkı maddesi ve makina yardımı kullanmıyor. En iyi ezmelik bademi Ege’den, en iyi ezmelik fıstığı ise Gaziantep’ten getirten marka yaratıcısı Asuman Tekeş, “İyi bir şey yapmak istiyorsanız, iyi bir malzemeniz olacak. Ben çok iyi ve çok pahalı badem ve fıstık kullanıyorum. O yüzden ezmenin çok ucuz bir ürün olması hiçbir zaman mümkün değil. Ucuz ezme yiyorsanız, bilin ki kötü ezme yiyorsunuzdur." diyor.
Kendilerine ait özel tasarımlı kutularla sipariş edebileceğiniz ezmeler, doğum günü, kız isteme, nişan, düğün, gibi özel organizasyonlarda sevdiklerinin damaklarını çatlatmak isteyenler için çok tatlı bir alternatif.
Saray lezzeti Etiler'de hayat buldu
Saray lezzeti Etiler'de hayat buldu
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Şirketler
El yapımı badem ve fıstık ezmelerini sipariş üzerine hazırlayarak sunan Bonaise Istanbul, hazırlık aşamasında hiçbir katkı maddesi ve makina yardımı kullanmıyor.