Özsüt, 1940'lı yıllarda bıraktığı yoğurt işine dönme kararı aldı. "1938'de başlayan yoğurt işine bunca yıl sonra tekrar geri dönüyoruz" diye konuşan Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, "O dönemde kalite ve fiyat yüzünden bırakılan yoğurt üretimini başlatmak istiyoruz. Günde 10 ton üretim kapasiteyle girdiğimiz bu alana ek olarak Özsüt Krema markasını da satışa sunacağız. Ardından peynir gibi ürünler de gelebilir" dedi. Çullu, 160 olan şube sayısını yıl sonuna kadar 200'e çıkacağını da belirtti.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Özsüt, Yıldırım Çullu, Yoğurt
Özsüt yoğurtla büyüyecek
Özsüt yoğurtla büyüyecek
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Şirketler
Özsüt yoğur sektörüne yeniden giriş yapacak. Firma, yeni uygulama sonrasında 40 yeni şube açma kararı aldı.