Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

“Nesfit 14 Gün 14 Kız”a bronz ödül

Şirketler

Nestlé® NESFIT® Mixx Awards’da “En İyi Sosyal Medya Pazarlama Kampanyası” dalında bronz ödül kazandı.

Gıdavitrini- Nestlé NESFIT’in gerçekleştirdiği, Nesfit 14 Gün 14 Kız kampanyası, bu yıl ikincisi düzenlenen Mixx Awards ‘da‘’En İyi Sosyal Medya Pazarlama Kampanyaları ‘’ dalında 3. seçilerek bronz ödülün sahibi oldu. Türkiye’nin en çok tercih edilen tam tahıllı kahvaltılık gevreği Nestlé Nesfit’in, 2011 yılı içerisinde yaz mevsimi yaklaşmadan fazlalıklarından kurtulmak ve dengeli beslenmek isteyenler için geliştirdiği Nesfit Pre-Summer kampanyasının sosyal medya ayağı olan ‘’Nesfit 14 Gün 14 Kız‘’ ile Mixx Awards’da bronz ödülün sahibi oldu.

Kampanya, Türkiye’nin en ünlü bloggerları arasında yer alan 14 bloggerın Nesfit 14 Gün Programı’nı bizzat uygulayarak bloglarında deneyimlerini yazması ile birlikte sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bloggerlar, 14.günün sonunda Nesfit 14 Gün Programı’nın reklam yüzü olan Tülin Şahin ile buluşmuş sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda ünlü top modelden tavsiyeler almışlardı.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Nestlé, Nesfit, Çikolata

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.