ABDnin en önemli gazetelerinden New York Times, bugün seyahat sayfalarında Türkiyedeki semt pazarlarına yer verdi.
Robyn Eckhardt imzalı yazıda Marmaristen Urlaya Ege Bölgesindeki birçok semt pazarından izlenimler aktarılıyor.
New Yorkta eğitim görmüş Türk aşçı Didem Şenolun Aegean Flavours (Ege Tatları) isimli yemek kitabından ilham alarak yola çıkan Eckhardtın fotoğraflarla süslü yazısında enginardan şevketi bostana, zeytinyağından kırmızı karidese, Bergama peynirinden çağla bademe Türkiyenin dört bir yanında zevkle tüketilen Ege lezzetlerine yer verilmiş.
hurriyet.com.tr
Dünya, Türkiyenin semt pazarlarına hayran!
Dünya, Türkiyenin semt pazarlarına hayran!
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Perakende
ABDnin en önemli gazetelerinden New York Times, seyahat sayfalarında Türkiyedeki semt pazarlarına yer verdi.