Türk mutfağının baştacı mantının Executive Şef Rudolf Van Nunen yorumuyla hazırlanan versiyonu masaya şeker şeklinde geliyor.
Tasarımında Türk motifleri ve kültürünün öne çıktığı Tuti Restaurant’ın Şeker Mantı, hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle gönülleri fethediyor. Aşçıbaşı Rudolf Van Nunen yönetimindeki The Marmara mutfak ekibinin hazırladığı Şeker Mantı’nın içi, kuzu kıyması, sultan üzümü, kuru hurma, ceviz, maydonoz, soğan, karabiber, kimyon ve tuzdan hazırlanıyor. Hamurunda ıspanak püresi kullanılan Şeker Mantı’yı damak tadına önem verenler mutlaka denemeli.
Tuti Restaurant’tan Şeker Mantısı
Tuti Restaurant’tan Şeker Mantısı
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Restoran-Cafe
İstanbul’un merkezinde, dinamizmin nabzının attığı yerde konumlanan The Marmara Taksim’in tümüyle yenilenen Tuti Restaurant’ında misafirleri çok özel bir lezzet bekliyor.