Burger King Gürcistan'a da girdi!
Burger King Gürcistan'a da girdi!
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Restoran-Cafe
Burger King Corp. ve TAB Gıda Tiflis’teki ilk BURGER KING® restoranını açarak, yeni bir pazara adım attılar.
Burger King Corp bölgedeki ortaklarından, aynı zamanda Türkiye’deki master franchisee olan TAB Gıda ile BURGER KING® markasının dünyaca ünlü alevde ızgara lezzetinin Gürcistan halkıyla buluşması için işbirliği yaptı. Tiflis restoranının açılışı ve yeni pazara giriş aynı zamanda firmanın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki devam eden büyüme stratejisinin de bir parçasını oluşturuyor. 263 metre karelik alanda 70 sandalye kapasiteli BURGER KING® restoranı modern olduğu kadar kentsel dokunuşlara da sahip cesur bir tasarıma sahip. BURGER KING® restoranın duvarlarında Belediye Binası, Mama-Daviti Kilisesi, Tavisupleba Meydanı, Piazza Saat Kulesi ve Posedion Heykeli gibi kente ait yapıların resimleri sergileniyor. BURGER KING® restoranına gelecek olan Gürcü konuklar, 50 yıldan fazla lokomotif ürün olarak devam eden WHOPPER® ile markanın dayanılmaz alevde ızgara lezzetlerinin keyfine varacaklar. Ayrıca tüm BURGER KING® ürünleri, müşterilerin zevklerine ve beslenme ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilecek. BURGER KING® EMEA Başkanı Jose Cil yeni pazara giriş ile ilgili olarak, “Biz BURGER KING® markasının Türkiye’deki master franchise haklarına sahip olan TAB Gıda ile EMEA bölgesindeki büyümesini duyurmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Bu yeni pazar girişi mevcut Avrupa pazarlarının yanı sıra marka varlığını arttırmak için genel büyüme planının da bir parçası. Biz TAB Gıda ile bölgeyi uzun zamandır yakından takip ediyorduk. Artık markayı Gürcistan’da geliştirmenin zamanı geldiğine inanıyoruz” dedi. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici ise “Dünya çapında tanınan bir marka, hızlı servis restoran zincirleri pazar lideri olan ve ortaklığımızı sürdürdüğümüz BURGER KING® iş birliğini Gürcistan’a getirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Türkiye’de 450’den fazla restoranımız mevcut. Aynı Türkiye’de olduğu gibi, Gürcistan’da da bu tür bir büyüme ve yaygınlaşma potansiyeli olacağına inanıyoruz” dedi.