Evlerde gizli kalmış reçeteleri ortaya çıkartmak ve amatör pastacıları teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Benim Özsüt Pastam’ yarışması bu yıl 5’inci kez düzenlendi. Nisan ayında gerçekleştirilen finalin birincisi, ‘Yaz Güneşim’ isimli pastasıyla Hülya Kayalar oldu. Hülya Kayalar’ın lezzet dolu pastası ise şimdi Özsüt Menüsü’nde… Sade kek katları arasında portakallı krema ile turunç reçeli, ananas parçacıkları ve badem taneleri ile dekorda portakallı ganajın yer aldığı ‘Yaz Güneşim’, tüm Özsüt şubelerinde tatlı severleri bekliyor.
Bu yarışma ile Türkiye’nin dört bir yanından başvuru alan ve ‘pasta benim işim!’ diyen herkesi bir araya toplayan Özsüt, amatör pasta severlere destek vermeye ve Türkiye’nin yeni yeteneklerini ve tadlarını keşfetmeye devam edecek.