Kütahya Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan aşçılık kursu sona erdi. Kursiyerler, 272 saat boyunca sıcak yemekler, sebze yemekleri, soğuk mezeler, tatlı çeşitleri, hijyen, HACCP standartlarında üretim teknikleri, pişirme teknikleri ve salatalar konusunda eğitim gördüler.
Kursu tamamlayan kursiyerler, öğrendikleri yemekleri hazırlayarak kurs sonunda Halk Eğitimi Merkezinde yiyecek sergisi açtılar. Yiyecekler, sergiye katılanlardan tam not aldı. Kurs hakkında bilgiler veren Yiyecek Üretimi Eğitimcisi Enver Serbest, “272 saat süren kursu tamamladık. Kursiyerlerimizle böyle bir sergi açalım istedik. Kursumuzda biz turizm sektörüne ara elemanlar yetiştiriyoruz. Kursu bitirenler turizm sektöründe iş bulabiliyorlar. Kursa katılıp başarılı olan kursiyerlerimize kurs bitirme belgesi veriyoruz." dedi.