13 Mayıs’tan itibaren enginarla hazırlanmış gurme lezzetler, Divan Erenköy Pub, Divan Ataşehir Pub, Divan Brasserie Bebek ve Divan Brasserie Kalamış’ta tadılabilir.
Divan Pub ve Brasserielerde, 13 Mayıs’tan tarihinden itibaren “Enginar Günleri” düzenleniyor. Sunulan menüde, salata ve yemekleri gurme lezzetlere dönüştüren enginarla yapılmış benzersiz tatlar bulunuyor.
“Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; Fırınlanmış Enginar Çorbası, Zeytinyağlı Enginar, Enginar Dolması ve kuşkonmaz, kabak, salatalık, ceviz sos ile servis edilen Enginarlı Burrata Peyniri yer alıyor. Ana Yemekler bölümünde ise; Taze Domates Soslu Enginarlı Penne, Enginar Üzerinde Izgara Levrek, Enginar Göbeğinde Kuzu İncik ve Ekşili Enginarlı Piliçli Güveç sunuluyor.
Enginarın yenilikçi lezzetleri Divan'da
Enginarın yenilikçi lezzetleri Divan'da
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Yiyecek İçecek
Baharın en sağlıklı sebzesi enginar geleneksel ve yenilikçi yorumlarıyla Divan'da sunuluyor.