Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Sindirim için bal tüketin

Güncel

Ramazan ayında yaşanan önemli sağlık sorunlarından sindirim zorluğu için bal tüketilmesi öneriliyor.

Erzurum Erbal Arıcılık Organik Tarımsal Ürünler Üretim Genel Müdür'ü Turgut Mollaoğlu konuyla ilgili, 'Ramazan ayında bal tüketimi sağlık açısından önemli bir yere sahip. Ramazan'da en çok şikayet edilen konulardan biri, yemek yeme saatlerimiz değiştiği için yaşadığımız sindirim problemleridir. Bal, sindirimi kolaylaştıran bir besindir. Bu nedenle Ramazan ayında tok kalmamızı ve susuzluğumuzun giderilmesine yardımcı olur. Genel olarak Ramazan'da tatlı tüketmeyi severiz. Bal, doğal tatlandırıcı özelliğiyle bu ihtiyacımızı sağlıklı bir şekilde karşılamamızı sağlıyor." diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.