A Haber'de yayınlanan Deşifre programında, enjeksiyon makineleriyle kırmızı ete, sıvı enjekte edildiğini ortaya çıkaran görüntüler yayınlandı.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Veteriner Hekim Can Demir, Kasaplar Odası Başkanı Bilgin Şahin, Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Yücesan ve Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak'ın konuk olduğu programda, kırmızı etin suyla nasıl şişirildiği gözler önüne serildi.
Ete işte böyle su katılıyor
Ete işte böyle su katılıyor
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Gıda Güvenliği
Tüketici sağlığını hiçe sayan gıda hilekarları suç üstü yakalandı. Ete su katma işlemi ilk kez görüntülendi...