Koç Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Cool-Cook’ mutfak atölyesi, her salı 18.30 - 21.00 saatleri arasında yemek tutkunlarını bekliyor. Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü’nde ünlü şefler tarafından verilecek dersler, değişik lezzetler denemek, yemek yapmak ve yemeğin inceliklerini öğrenmek isteyen herkese açık.
Koç Üniversitesi’nin düzenlediği mutfak atölyesi Cool-Cook, 8 Ocak Salı günü 18.30 – 21.00 saatleri arasında Koç Üniversitesi Rumeli Feneri kampüsünde ilk kez kapılarını açıyor.
Cool-Cook Mutfak Atölyesi kapsamında ünlü şefler Burcu Pinto ve Burçak Öngör verdiği eğitimlerle, yemek yapmak ve değişik lezzetler keşfetmekten hoşlanan herkese her salı 2.5 saat boyunca yemek yapmanın püf noktalarını öğretecek.
Dileyen herkesin katılabileceği Cool-Cook Mutfak Atölyesi, dünya mutfaklarından farklı lezzetler üretmeyi öğretiyor. Eğitimler boyunca Akdeniz, Balkanlar ve Osmanlı mutfağından etkilenmiş Türk mutfağı başta olmak üzere dünyanın değişik kültürlerine ait mutfaklardan örnek yemekler tanıtılacak.
Mutfak Atölyesi sırasında kullanılan tüm malzemelerle, önlük ve bıçaklar Cool-Cook tarafından temin edilecek.
Katılımcılar kendilerine uygun tarih ve programı seçtikten sonra //coolcook.ku.edu.tr/basvuru adresinden başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabiliyor.
Mutfakta minikler var!
Mutfakta minikler var!
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Gıda Ekonomisi
Son dönemin gözde uğraş alanlarından mutfak sanatları gittikçe ilgi görüyor. Lezzet tutkunları Koç Üniversitesi Cool-Cook yemek kursunda buluşuyor...