Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Kırmızı et üretimi azaldı

Gıda Ekonomisi

Kırmızı et üretimi yüzde 8,4 oranında azalarak, 47 bin 467 tona düştü. Kırmızı et üretimi geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,6 oranında azaldı.

Kırmızı et üretimi yüzde 8,4 oranında azalarak, 47 bin 467 tona düştü. Kırmızı et üretimi geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,6 oranında azaldı.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre geçen ay sığır eti üretimi bir önceki aya göre yüzde 14,5 oranında azalarak 38 bin 374 tona geriledi. Bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23,4 oranında azaldı. Koyun eti üretimi ise ilk kez yüzde 30,3 oranında artarak 7 bin 395 tona çıktı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.