Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Kırmızı et üretimi arttı

Gıda Ekonomisi

Kırmızı et üretimi, 2 çeyrekte bir önceki döneme göre yüzde 2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16,3 oranında arttı.

Kırmızı et üretimi, 2 çeyrekte bir önceki döneme göre yüzde 2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16,3 oranında arttı ve 212 bin 885 ton olarak tahmin edildi.

Sığır Eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 3,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,7 oranında arttı ve 187 bin 587 ton olarak tahmin edildi.

Koyun Eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 10,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9,2 oranında arttı ve 21 bin 959 ton olarak tahmin edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.