Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

İTO’dan üyelerine ‘yarım asır’ ödülü!

Gıda Ekonomisi

“Bir firmayı açmak kolay ancak ayakta tutmak zor bu yüzden ödül alanlar gerçekten güzel iş yaptılar”.

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) 50 yılı aşkın süredir üye olan şirketlere plaket ve sertifika takdim edildi. İTO merkez binasında gerçekleştirilen ödül töreni öncesinde konuşan İTO Başkan Yardımcısı Şekip Avdagiç, daha önce bu konuda ödüllendirilmemiş 221 firmanın bulunduğunu ve odanın 130. kuruluş yılında bu firmalara da plaket takdim edeceklerini söyledi.
Odaya 31 Aralık 1961 yılı öncesi kayıt yaptıranlardan daha önce bu alanda plaket takdim edilmemiş firmalara plaketlerin takdim edildiğine işaret eden Avdagiç, bugünün İTO ve İstanbul iş dünyası açısından gurur verici olduğunu söyledi.
Firmayı ayakta tumanın önemini vurgulayan Avdagiç, ''Gönül isterdi ki bugün 100 yılı aşkın süredir üye olan firmalarımıza da ödül verelim ancak bu kadar yıl süregelen üyeliğe sahip olan firma sayısı çok az. Bir firmayı açmak kolay ancak ayakta tutmak zor bu yüzden ödül alanlar gerçekten güzel iş yaptılar ve kahraman onlar. Sizler edindiğiniz deneyimleri diğer şirketlere aktarmanız gerekiyor. Siz bu işi yaparsanız ekonomimiz daha güçlü olacak'' diye konuştu.
HSBC, Akbank, Ziraat Bankası, İş Bankası gibi bankaların çeşitli şubelerinin de ödüle layık görüldüğü törende plaket takdim edilen firmalar arasında Modern Optik, Ata Eğitim Kurumları, Aygaz AŞ, Bilim İlaç Sanayi ve Ticaret AŞ, Topçular Hırdavat, Yaparlar İnşaat, Sedef Sigorta, Beyoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi, Sümer İnşaat Malzemeleri ve Oto Erşen gibi kuruluşlar yer aldı.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.