Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Komili ile küçük şeflerden büyük lezzetler

Etkinlik

Sağlıklı beslenme, yemek yapmanın püf noktaları ve birbirinden lezzetli tatlar “Komili Hakiki Lezzet Atölyesi”nde!

Hem yaratıcılıklarını geliştirmek hem de keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyen tüm çocukları, Komili ve mutfakların ünlü şefi Eyüp Kemal Sevinç işbirliğinde düzenlenecek “Komili Hakiki Lezzet Atölyesi Çocuk Şefler Mutfakta” eğitim etkinliklerine bekliyoruz. Bu eğitici eğlenceyi sakın kaçırmayın. Komili’nin, mutfak tutkunu küçük şefler için hazırladığı özel lezzet atölyesi “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” Şubat ayı itibariyle başladı. Komili’nin geleneksel tadını sunan birbirinden lezzetli yemeklerin pişirileceği ve EKS Mutfak Akademisi şeflerinin yönetiminde keyifli bir ortamda gerçekleştirilecek atölyede; çocuklar, mutfaktaki yeteneklerini keşfedecek ve harikalar yaratacaklar. Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta etkinlikleri yıl boyunca devam edecek.

Başlangıç yemeğinden tatlıya kadar tüm yemeklerin zeytinyağı ile hafif ve mükemmel lezzette hazırlanacağı “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” atölyesinde; çocuklar, hem yemek yapmanın eğlencesi ile tanışacak hem de sağlıklı beslenme konusunda bilgilerini artıracaklar.

EKS Mutfak Akademisi şeflerinin mevsim meyve ve sebzelerinden hazırladığı menüler ile çocuklar eğlenceli ve lezzet dolu bir yolculuğa çıkacak. Ayrıca lezzet atölyelerine katılan tüm çocuklar, “Komili Hakiki Lezzet Ustası Sertifikası” alarak mutfaktaki yaratıcılıklarını belgeleyecek ve geleceğin şefleri arasındaki yerini alacak.

Kontenjanı 12 kişi ile sınırlı olan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” atölyelerinde Komili ile lezzet yolculuğuna çıkmak isteyen küçük şefler, detayları www.eksmutfakakademisi.com adresinden ve 0216 325 15 00 no’lu telefondan takip edebilir.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Mutfak Akademisi, Komili, Eyüp Kemal Sevinç, Lezzet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.