The Ritz-Carlton, Istanbul “Kötü Makarnaya Yeter!” diyenlere sesleniyor. Gerçek ve taze makarnayla tanışıp yıllardır makarnayı berbat eden yanlışlara son vermek adına; 21-23 Ocak tarihleri arasında Çintemani Restaurant’da makarna yapmanın püf noktalarını ünlü italyan şef Umberto Cavina ile öğrenebileceksiniz.
Üç gün sürecek workshop’da taze makarna yapmanın ve pişirmenin tekniklerini öğrenirken hem eğlenecek hem de workshop sonrası A'dan Z'ye kendi ellerinizle hazırladığınız makarnalarınızı Çintemani Restaurant’ın romantik ortamında, akşam yemeği olarak tadmanın keyfini sevdiğinizle birlikte yaşayabileceksiniz.
İtalyan mutfağının leziz makarnaları Tagliatelle, Ravioli ve Cappelletti’yi taze soslarla birleştirip, mükemmel makarnanın sırlarını öğreneceğiniz bu workshop’u kaçırmayın!
Şef Umberto Cavina hakkında: Konuk Şef Umberto, italya’nın Bologna bölgesinde, 13. yüzyılda manastır olan “Monte Del Re” otelinin baş şefi aynı zamanda otelin işletmecisi olarak çalışmaktadır. Bu arada, katılımın 10 -15 kişi özel gruplar arasında sınırlı olduğu açıklandı.
Elinizin hamuruyla makarna işine karışın
Elinizin hamuruyla makarna işine karışın
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Etkinlik
The Ritz-Carlton, Istanbul “Kötü Makarnaya Yeter!” diyenlere sesleniyor ve elinin hamuruyla makarna işine karışmak isteyenleri bekliyor!