Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

2012 gıda etkinlik takvimi

Etkinlik

Bu yıl içerisinde gerçekleşecek; gıda dünyasının yakından ilgilendiği kongre, konferans, sempozyum ve fuarlar…

Bu yıl içerisinde gerçekleşecek; gıda dünyasının yakından ilgilendiği kongre, konferans, sempozyum ve fuarlar…


MAYIS

23 – 25 Mayıs:

“31st Nordic Cereal Congress”.

Gothenburg, İsveç.

31. İskandinav Hububat Kongresi.

Bilgi için: Chalmers University. Campus Lindholmen, Lindholmspiren 5, Gothenburg, İsveç. Web: www.cerealist.se/NCC2012.html



HAZİRAN

3 – 5 Haziran:

“2012 Purchasing Seminar”.

The InterContinental Hotel. Kansas City, MO, ABD.

2012 Satınalma Semineri.

Bilgi için: Christina Sullivan. Milling & Baking News, Food Business News.

Tel: +1 (816) 756 1000/871, E. Mail: csullivan@sosland.com



7 Haziran:

“The International Grains Council, IGC 2012 Grains Conference”.

Queen Elizabeth II Conference Centre. Londra, İngiltere.

Uluslararası Hububat Konseyi 2012 Hububat Konferansı.

Bilgi için: IGC Secretariat, International Grains Council.

1 Canada Square, Canary Wharf, Londra E14 5AE İngiltere.

Tel: +44.20.7513.1122, Faks: +44.20.7513.0630,

E.mail: conf@igc.int, Web: www.igc.int/en/conference/confhome.aspx



13 – 14 Haziran:

“Cereals 2012”.

Boothby Graffoe, Lincolnshire, İngiltere.

Hububat 2012.

Bilgi için: Georgina Varney, Director. Vine Tree Solutions Ltd.

E.mail: georginav@vinetreesolutions.co.uk, Web: www.vinetreesolutions.co.uk, www.cerealsevent.co.uk



14 - 17 Haziran:

Su ve Deniz Ürünleri, Balıkçılık ve Teknolojileri İhtisas Fuarı,

SEAEXPO TURKEY 2012.

İstanbul (CNR) Fuar Merkezi. Yeşilköy, İstanbul.

Bilgi için: HKF Fuarcılık A.Ş. Barbaros Bulvarı, No: 163/2 34349 Beşiktaş, İstanbul.

Tel: (212) 216 4010, Faks: (212) 216 3360-61,

E.mail: hkf@hkf-fairs.com, Web: www.hkftradefairs.com



25 – 29 Haziran:

“Institute of Food Technologists Annual Meeting and Food Expo”.

Las Vegas, NV, ABD.

Gıda Teknologları Enstitüsü Yıllık Toplantısı ve Gıda Sergisi.

Bilgi için: IFT, 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601–1291, ABD.

Tel: +1 (312) 782 8424, Faks: +1 (312) 782 0045, E.mail: info@ift.org,

Web: www.ift.org



26 – 28 Haziran:

“Fi Asia - China, Hi, Ni China

Natural & Nutraceutical Products China”

Şanghay, Çin.

Gıda İngrediyentleri Asya – Çin

Doğal ve Nutrasötik İngrediyentler Çin Fuarı.

Bilgi için: UBM Live. Tel: +31 (0)20 40 99 554, Faks: +31 0)20 36 32 616,

E.mail: fimarketing@, Web:www.ingredientsnetwork.com/china



TEMMUZ

22 – 25 Temmuz:

“The International Association for Food Protection,

2012 Annual Meeting, IAFP 2012”.

Rhode Island Convention Center. Providence, Rhode Island. ABD.

Uluslararası Gıda Güvenliği Derneği, 2012 Yıllık Kongresi.

Bilgi için: International Association for Food Protection.

6200 Aurora Avenue, Suite 200W Des Moines, IA 50322-2864 ABD.

Tel: +1 (515) 276 3344, Faks: +1 (515) 276 8655, E.mail: info@foodprotection.org, Web: www.foodprotection.org/events/iafp-annual-meeting/



AĞUSTOS

4 – 8 Ağustos:

“2012 American Phytopathological Society, APS Annual Meeting”.

Providence, RI, ABD.

Amerikan Fitopatoloji Derneği 2012 Yıllık Toplantısı.

Bilgi için: The American Phytopathological Society, APS.

3340 Pilot Knob Road St. Paul, MN, 55121-2097, ABD.

Tel: +1 (651) 454 7250, Faks: +1 (651) 454 0766, E. mail: aps@scisoc.org,

Web: www.apsnet.org



6 – 9 Ağustos:

“14th ICC Cereal and Bread Congress”.

Beijing International Convention Center. Beijing, Çin.

14. Uluslar arası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Derneği,

ICC Hububat ve Ekmek Kongresi

Bilgi için: Anita Habershuber, Event Management. ICC - International Association for Cereal Science and Technology. General Secretariat.

Marxergasse 2 1030 Viyana, Avusturya.

Tel: +43–1–707 72 02–7551, Faks: +43–1–707 72 04,

E.mail: anita.habershuber@icc.or.at, Web: www.icc.or.at/14th_ICC_CBC.pdf



12 – 15 August:

“11th International Gluten Workshop”.

Fragrant Hill Empark Hotel. Pekin, Çin.

11. Uluslararası Gluten Çalıştayı.

Bilgi için: Zhonghu He. CIMMYT China Office.

C/O Chinese Academy of Agricultural Sciences

Zhongguancun South Street 12, Pekin 100081, Çin.

Tel/Faks: +86-10-8210-8547, E.mail: zhhecaas@163.com,

Web: //conferences.cimmyt.org/



EYLÜL

3 – 7 Eylül:

“23rd International ICFMH Symposium, FoodMicro 2012”

Grand Cevahir Hotel and Convention Center. İstanbul.

23. FoodMicro2012 Kongresi.

Bilgi için: Tel: (312) 219 5700/375, Faks: (312) 219 5701,

E.mail: info@foodmicro2012.com, Web: www.zed.com.tr, www.foodmicro2012.com



6 – 9 Eylül:

“20. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı”.

İstanbul Fuar Merkezi/Cnr Expo, Yeşilköy, İstanbul.

Bilgi için: ITE TURKEY / E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.

Tel: (212) 291 8310 (pbx), Faks: (212) 240 4381,

E.mail: info@ite-turk, Web: www.ite-gida.com, www.euf.com.tr



6 – 9 Eylül:

“27. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda işleme Sistemleri Fuarı”.

İstanbul Fuar Merkezi/Cnr Expo, Yeşilköy, İstanbul.

Bilgi için: ITE TURKEY / E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.

Tel: (212) 291 8310 (pbx), Faks: (212) 240 4381,

E.mail: info@ite-turk, Web: www.ite-ipack.com, www.euf.com.tr



9 – 11 Eylül:

“All Things Baking”.

Houston, TX, ABD.

Her Şey Unlu Mamüller.

Bilgi için: E.mail: info@allthingsbaking.org, Web: //allthingsbaking2012.com



12 – 14 Eylül:

“OFI Asia 2012, Oils+Fats Asia 2012” – “OFIC 2012,

Oils & Fats International Congress 2012”.

Kuala Lumpur Convention Centre. Kuala Lumpur, Malezya.

Sıvı+katı Yağlar Asya 2012 Kongresi.

(Sıvı+katı Yağlar 2012 Uluslar arası Kongresi ile birlikte)

Bilgi için: Oils & Fats International, İngiltere.

Tel: +44 1737 855 225, E.mail: oilsandfats@quartzltd.co.uk,

Web: www.oilsandfatsinternational.com



16 – 21 Eylül:

“IBA 2012 International Trade Fair:

World Market for Baking”.

Münih, Almanya.

Uluslar arası Ticaret Fuarı:

Fırın Ürünleri Dünya Pazarı.

Bilgi için: Murat Altınova. Agora Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.

Halaskargazi Cad. No: 51 Mısırlı Plaza K: 7, D: 8 34371 Şişli, İstanbul.

Tel: (212) 241 8171/119, Faks: (212) 241 8170,

E.mail: altinova@messe-muenchen.com.tr,

Web: www.messe-muenchen.com.tr, www.ghm.de



30 Eylül – 3 Ekim:

“126th AOAC Annual Meeting & Exposition”.

Planet Hollywood. Las Vegas, NV, ABD.

126. Resmi Analitik Kimyacılar Uluslararası Birliği Yıllık Toplantısı ve Sergisi.

Bilgi için: AOAC INTERNATIONAL,

481 N. Frederick Avenue, Suite 500 Gaithersburg, Maryland 20877 ABD.

Tel: +1 (301) 924 7077, Faks: +1 (301) 924 7089,

E. mail: meetings@aoac.org, Web: www.aoac.org



30 Eylül – 3 Ekim:

“2012 AACC International Annual Meeting”.

Westin Diplomat Hotel. Hollywood, FL, ABD.

AACC International, Uluslararası Amerikan Hububat Kimyacıları Birliği

Yıllık Toplantısı.

Bilgi için: Rhonda Willkie. AACC Headquarters,

3340 Pilot Knob Road St. Paul, MN, 55121-2097, ABD.

Tel: +1 (651) 454 7250, Faks: +1 (651) 454 0766, E. mail: rwilkie@scisoc.org,

Web: www.aaccnet.org/meetings/default.asp



EKİM

10 – 12 Ekim:

Türkiye 11. Gıda Kongresi.

Hatay.

Bilgi için: Gıda Teknolojisi Derneği. Ankara Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü. 06110 Dışkapı, Ankara.

Tel: (312) 596 1180, Faks: (312) 317 8711,

E.mail: hatay11gidakongresi2012@gmail.com, gida@gidadernegi.org,

Web: www.gidakongresi2012.org



10 – 12 Ekim:

“V. International Symposium on Sourdough –

Cereal Fermentation for Future Foods".

Helsinki, Finlandiya.

V. Uluslararası Ekşi Hamur Sempozyumu.

Bilgi için: Annemari Kuokka-Ihalainen, Conference Secretary. E.mail: annemari.kuokka@vtt.fi, Web: //virtual.vtt.fi/virtual/sourdough/index.htm#Welcome



11 – 14 Ekim:

Sam-Gıda’12, Samsun Gıda ve Teknolojileri Fuarı.

Sevgi Park Fuar Alanı. Samsun.

Bilgi için: EKO Fuarcılık Tic. Ltd. Şti.

E.mail: havvaaltun@ekofuar.com.tr,havva@altun.com.tr, Web: www.ekofuar.com.tr



17 – 18 Ekim:

“63th JTIC International, the Milling & Cereal Industry Meeting. Annual French Conference for the Cereal Industries (JTIC)”

Reims, Fransa.

63. JTIC Uluslararası Değirmencilik ve Hububat Sanayi Konferansı.

Bilgi için: Web: www.jtic.eu



KASIM

13 – 15 Kasım:

“Fi Europe 2012,

Health Ingredients Europe & Natural Ingredients 2012”

Frankfurt, Almanya.

Gıda İngrediyentleri Avrupa ve Doğal İngrediyentler 2012 Fuarı.

Bilgi için: MESSE TURKEY. Bağdat Caddesi No:166/6 Çadırlı Apt B Blok. Kat: 4 Selamiçeşme 34730 Kadıköy, İstanbul.

Tel : (216) 385 3264 - 358 0103, Faks: (216) 385 1653,

E.mail: info@messeturk, Web: www.messeturk



15 – 18 Kasım:

2. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi.

Antalya Falez Otel. Antalya.

Bilgi için: Prof. Dr. Mehmet KARATAŞ, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı.

E.mail: biyolojikongre@gmail.com, Web: www.biyoloji.gen.tr



20 – 23 Kasım:

“2012 European Federation of Food Science and Technology,

EFFoST Annual Meeting”.

Montpellier, Fransa.

Avrupa Gıda Bilimi ve Teknolojisi Federasyonu, EFFoST 2012 Yıllık Toplantısı.

Bilgi için: Web: www.effostconference.com/



28 Kasım – 2 Aralık:

“FOOD & LIFE ”.

New Munich Trade Fair Centre. Münih, Almanya.

Avrupa Yemek Kültürü Ve Yiyecek İçecek Fuarı.

Bilgi için: Murat Altınova. Agora Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.

Halaskargazi Cad. No: 51 Mısırlı Plaza K: 7, D: 8 34371 Şişli, İstanbul.

Tel: (212) 241 8171/119, Faks: (212) 241 8170,

E.mail: altinova@messe-muenchen.com.tr, Web: www.messe-muenchen.com.tr



Kaynak:

Prof. Dr. M. Hikmet Boyacıoğlu - hboyacioglu@dorukgroup.com.tr

Doruk Group Holding

Grup Ar&Ge Koordinatörü ve Hububat ve Ürünleri Enstitüsü Direktörü


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.