Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Minik eller çevreci yetişiyor

Çevre

Beylikdüzü Belediyesi’nden örnek davranış. Minik öğrencilere ‘Çevre temizliği ve geri dönüşüm bilinci’ eğitimi verildi.

Gıdavitrini - Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Çevre ve Temizlik Bilinci” konusunda ilçede bulunan öğrencilere tiyatrolu çizgi filmli eğitim programı hazırladı. İhlas Koleji Konferans Salonu’nda ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlenen ‘Geri Dönüşüm’ ile ilgili “Çevre ve Temizlik Bilinci” eğitimi yapıldı. Öğrencilerin interaktif olarak katkıda bulunduğu eğitimde, Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri geri dönüşüm hakkında çeşitli bilgiler verdiler.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert’in de katıldığı eğitimde; sıvı yağlar, pil, plastik cam, kağıt ve elektronik malzemelerin geri dönüşümü ve bunların ayrıştırılması konusunda küçük bir tiyatro gösterisi de sergilendi.Programda, öğrenciler de tiyatroya katılarak kendilerine verilen katı atıkları ayrıştırmayı başardılar. Öğrenciler, her atık maddeyi doğru geri dönüşüm kutusuna atarak bu konuda bilinçli olduklarını salonu dolduran herkese kanıtladılar.
Belediye Başkan Yardımcısı Sert, etkinliğin düzenlenmesinden dolayı herkesi kutlarken, öğrencilerin, çevre temizliği ve geri dönüşüm atıkları konusunda bilinçli olmalarının gelecek için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.