Divan Pastanelerinden; rengini gökkuşağından, lezzetini Ganache adlı kremasından alan Fransız güzeli macarona estetik dokunuş.
Kökeni İtalyanca, ammaccare (ezilmek) fiilinden türeyen maccarone kelimesinden gelen ve Fransızların dünyaca ünlü tatlısı olarak bilinen macaron, dövülmüş badem, şeker ve yumurta akı ile hazırlanıyor. Larousse Gastronomiquee göre ilk yapımı 791 yılına dayanan bu tatlı, günümüzdeki şekline 1830lu yıllarda kavuştu.
Divan şefleri tarafından, geleneksel Parisien kökenleri ve otantik Türk tatları harmanlanarak hazırlanan macaronlar, satışa sunulduğu günden itibaren kendi hayran kitlesini yarattı. Frambuaz, şokola, fıstık, passion fruit, gül, karamel, Türk Kahvesi, vanilya, limon, muz ve nane çeşitleriyle özel tasarım kutularının içerisinde satışa sunulan Divan macaronları, gökkuşağından aldıkları renkleri ve nefis aromalarıyla, lezzet düşkünlerine yaşamın tatlı yönlerini hatırlatıyor.
Divan'dan neşelendiren macaronlar
Divan'dan neşelendiren macaronlar
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Baklava-Pasta
Divan macaronları, sonbaharın sarı ve kırmızı tonlarındaki hüzünlü günlerini nefis aromalarıyla neşelendirmeye hazırlanıyor.