Yudum’un tasarımlarına Yetkinlik Ödülü!

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Yudum Zeytinyağı şişe ve kapağı, 2011 Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda “Yetkinlik Ödülü”nün sahibi oldu.

Yudum’un tasarımlarına Yetkinlik Ödülü!
Yudum tarafından tüketiciye daha pratik vehijyenik bir kullanım sağlamak üzere geliştirilenYudum Zeytinyağı’nın şişesi ve kapağı 2011 Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda “Yetkinlik Ödülü” kazandı.

Yudum Zeytinyağı’nın kolayca kavranabilen yeni pet şişesineuygun olarak tasarlanan ve ağzı ibrik şeklinde olan yeni pratik kapağı tüketiciye hijyenik ve pratik bir kullanım sunuyor.  Yeni pratik kapak sayesinde yağın akışı daha kontrollü olurken ambalajın formu ürününün modern, genç ve yenilikçi imajını yansıtıyor.

Yudum Zeytinyağı’nın yeni pratik kapağı sayesinde yağı dökmek için çevirmeli kapaklarda olduğu gibi kapağı çıkarmak ve daha sonra tekrar takmak gerekmiyor. Böylece şişenin ve kapağın kirlenme veya kaybolma riski ortadan kalktığından daha hijyenik bir kullanım sağlanmış oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52