Gıda tipi streç ve shrink filmler ile alüminyum folyo alanında Türkiye’nin lider firması Rotopaş, yeni endüstriyel streç film markası SERA Wrap’i, sektörün en önemli fuarlarından Avrasya Ambalaj Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. 15- 18 Eylül 2011 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda ilk kez tanıtılacak olan SERA Wrap, daha parlak ve kristal görünümü ile kopmaya ve yırtılmaya karşı sahip olduğu yüksek dirençle dikkat çekiyor. Rotopaş, ev tipi gıda muhafaza ürünleri markası SERA’nın ürün portföyüne 2011 yılında eklediği fırın torbası, yağlı pişirme kâğıdı, buzdolabı poşeti ve mikrodalga pişirme torbasını da fuarda sergileyecek.
Yeni ürünlerimizle liderliğimizi pekiştireceğiz
Rotopaş Genel Müdürü Bahadır Karaarslan, “Türkiye’deki ve yakın coğrafyadaki hazır gıda pazarının büyümesi, gıda muhafaza alışkanlıklarının değişmesi, tüketicinin tasarruf ve hijyen bilincinin artması pazarın ihtiyacını artırıyor. Bu nedenle geçtiğimiz yıl gıda muhafaza pazarına yönelik yeni bir yatırım yaptık. Yeni hattımız bu yılın başında üretime geçti. Son teknolojik özelliklere sahip yeni hattımızda Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan ve endüstriyel gıda muhafaza pazarına yönelik, streç film üretiyoruz. SERA Wrap markası altında müşterilerimize sunduğumuz ürün ile özellikle tavuk ve narenciye sektörünün ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Ayrıca bu yıl 15’inci kez katıldığımız Avrasya Ambalaj Fuarı’nda ev tipi gıda muhafaza ürünleri markamız SERA’nın yeni ürünlerini de sergileyerek, liderliğimizi de pekiştireceğiz” dedi.
Sera Wrap vitrine çıkıyor
Yıldız Holding Ambalaj Grubu şirketlerinden Rotopaş, Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan yeni endüstriyel streç film markası Sera Wrap’i Avrasya Ambalaj Fuarı’nda tanıtacak.

YORUM EKLE
1
Bayram sofrasına Sera güvencesi
2
Türkiye operasyonun neresinde olacak?
3
A101’e kim teklif verdi?
4
Coca Cola İçecek ne kadar kar etti?
5
Trakya Birlik hangi rekora imza attı?
6
Türkşeker'den indirimli şeker satışı
7
Adese’ye bayram erken geldi
8
İran tehdidi rahatsız ediyor!
9
Divan’dan bayrama özel tatlar
10
Domates ve karpuzla cildinizi güzelleştirin!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER