Ambalaj dünyası 20. yılını kutladı

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), düzenlediği muhteşem bir balo ile kuruluşunun 20. yılını kutladı.

Ambalaj dünyası 20. yılını kutladı
Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), 2 Mart’ta İstanbul Conrad Otel’de düzenlediği muhteşem bir balo ile kuruluşunun 20. yılını kutlayarak; sektörün gelişimine katkı sağlayan kişi ve kurumlara “ASD Şükran Ödülü” ile teşekkür etti. ASD 20. Yıl Özel Ödülü ise gıda üreticisi olmasına rağmen sektörün ihtiyaç ve gelişimini görerek ambalaj sektörüne giren ve sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan Yıldız Holding Onursal Başkanı Sabri Ülker’e verildi. Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Sabri Ülker adına verilen ödülü, ASD Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Korkut’un elinden aldı. Sunuculuğunu Ceylan Saner’in yaptığı ve kurucu üyeler başta olmak üzere, tüm sektör temsilcilerini bir araya getiren gecede ASD Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Korkut bir de konuşma yaptı. Korkut, aynı heyecan ve özveriyle sektöre hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Toplumun ambalaj algısını güçlendirme çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirten Korkut, 2023 yılında ambalaj sektöründe 10 milyar doları ihracat olmak üzere 30 milyar dolarlık sektörel büyüklüğe ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Korkut ayrıca, ‘Ambalaj İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ kurmayı ve bir Ambalaj Müzesi oluşturmayı planladıklarını anlattı.

Gecede ayrıca ambalaj sektörüne katkılarından dolayı SEKA, Ereğli Demir ve Çelik Fab. T.A.Ş., Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş. ve PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. de “Kurumsal Şükran” ödüllerini Saadettin Korkut’un elinden aldı.

20 yıl önce ambalaj sanayinde faaliyet gösteren 39 firmanın bir araya gelmesiyle kurulan ve bugün 200 üyesi olan güçlü bir sektör temsilcisi durumuna gelen ASD, 2023 yılında ülkemizdeki ambalaj tüketimini kişi başı yıllık 300 dolara çıkarmayı hedefliyor.

Gecede ödül alan kişi ve kuruluşlar ise şöyle:

ASD 20. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ

SABRİ ÜLKER

ASD KURUMSAL ŞÜKRAN ÖDÜLLERİ

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FAB. T. A.Ş.

PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş.

SEKA

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FAB. A.Ş.

ASD ŞÜKRAN ÖDÜLLERİ

ABİDİN ALTINTAŞ, AHMET ALPAY, AHMET DERELİ, ALİ FIRAT ÖZADAM, ALİ SALARGİL, AYDIN OKAY, AYHAN KURT KURUÇ, BÜLENT ÜNAL, CAHİT NAKİBOĞLU, CEMAL AYLA, CEM BAKİOĞLU, DOĞAN ERBERK, ELYO UZIEL, ENVER BAKİOĞLU, ERDAL SÜKAN, ERHAN KURTULMUŞ, ESRA SARIBEKİR, FERİDUN ERAY, FİKRİ ÖNER, GÜNGÖR ÖZADAM, HALDUN BAŞARIR, HASAN AYDIN KIMIL, HASAN SALİH ACAR, H.ŞÜKRÜ BARAN, HÜSEYİN YAVUZ ULUÇ, İBRAHİM ÇETİNEL, İSMAİL SAİT TURFANDA, LEVENT DOĞRUSÖZ, LÜTFİ FİKRİ ALPAKIN, M.ALP TİRYAKİOĞLU, MEHMET NAZİF AŞAN, MEHMET TACİR, METİN GÖKÇE, MİKE ACEMYAN, M. KAYIHAN ÖZHUN, MOİS KOHEN, MURAT ÖZADAM, MUSTAFA BİRİM, MUSTAFA FERİDUN UZUNYOL, MUSTAFA ÜÇÜNCÜ, NAİM YAVUZ, NAMIK KEMAL ERCİYAS, NECİP SARIBEKİR, NEZİR AYLA, OĞUZ AYDEMİR, OKTAY DURAN, PIERO KORSİNİ, RAFAEL TOREL, REMZİ KAMBUR, RIFAT DUVENYAZ, RIZA KUTLU IŞIK, RÜŞTÜ BOZKURT, SADETTİN KORKUT, SADİ BECEREN, SEMİH YALÇIN, SERDAR BAŞARIR, SEZAİ DİNÇASLAN, SİBEL GÖKSEL AŞAN, SÜLEYMAN SOYDAN, ŞERAFETTİN DİNÇER, TAHİR İLKİNÖNÜ, TİMUR İMRAĞ, VASİL LİAZE, VELİT GÜNAY, VURAL BAYLAN, YAKUP ALMELEK, YUSUF SABAN, YUSUF SARIBEKİR, YÜCEL ŞİRİN, ZEKİ DEMİRCİOĞLU, ZEKİ LEVİ, ZEKİ SARIBEKİR.

Gıdahattı

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Sadettin Korkut, Ambalaj, ASD, Sabri Ülker, Yıldız Holding

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52